Roosenhilhoeve - Golfkarretjes

VERHUUR GOLFKARRETJES

HEUVELLAND EN OMSTREKEN ONTDEKKEN OP EEN ORIGINELE MANIER!

LEUKE ROUTES EN BEZIENSWAARDIGHEDEN!


BRENG EEN BEZOEK AAN ONZE NIEUWE WEBSITE: www.golfkarwesthoek.be


Heuvelland en omstreken zijn een prachtig stukje van West-Vlaanderen. Het landschap is groen, charmant, heuvellachtig, ... en wordt door velen geliefd.


Wilt u de streek op een originele en leuke manier verkennen dan bent u bij de Roosenhilhoeve aan het juiste adres! Wij verhuren elektrische golfkarretjes waar u met 4 personen kan plaatsnemen. Een comfortabele manier om de streek te ontdekken. De golfkarretjes zijn elektrisch en heel makkelijk te bedienen. Ze maken weinig lawaai waardoor u optimaal van de streek kan genieten en ondertussen een babbeltje kan slaan met elkaar. Een plezier om door de streek van Heuvelland te cruisen!


Aan elk golfkarretje is er ook een bash voorzien die u bij regen of wind makkelijk naar beneden kan rollen.


De elektrische golfkarretjes hebben een autonomie van +- 35 - 40 km. Doet u uitsluitend ritjes op klemmende straten zoals de Kemmelberg dan kan u er +- 30 km mee rijden zonder op te laden.

Samen met de golfkar krijgt u de oplaadkabel mee en een mapje met mogelijke oplaadpunten.


De golfkarretjes kunnen dagelijks (ook op zon- en feestdagen) gehuurd worden.


Starten kan vanaf 10 uur.

De golfkarretjes moeten uiterlijk om 18 uur terug zijn op de vooraf afgesproken plaats.GPS-routes

Wil u nog meer zorgeloos genieten van de streek? Wij pakken uit met huisgemaakte routes via de GPS!

Naast de gps, krijgt u een map mee met een beschrijving van de leuke plekjes waar u passeert en plaatsen waar u eventueel de golfkar kan opladen.

Bij sommige routes is het noodzakelijk om de golfkar tussenin op te laden. De plaatsen en restaurants waar u gratis mag opladen bij het nuttigen van een maaltijd, worden in de map aangeduid.


Via de GPS kunt u  gemakkelijk en gebruiksvriendelijk de streek ontdekken voor 19,00 EUR.

U kan de GPS natuurlijk ook zelf instellen om van punt A naar punt B te rijden.


Hieronder vindt u een korte omschrijving van de beschikbare gps-routes.


Heuvellandse oorlogsroute 

De Heuvellandse oorlogsroute brengt u enkele highlights uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. U passeert en bezoekt zichtbare herinneringen aan deze bewogen tijd uit de Heuvellandse geschiedenis.


Katsbergroute

De naam zegt het zelf, De Katsbergroute brengt u langs prachtige weggetjes van en naar de Katsberg. Naast de Katsberg cruiset u ook op de Boescheperg, Zwarteberg en Rodeberg en ontdekt u enkele verborgen plekjes.


Heuvellandse wijnroute

Tijdens de Heuvellandse wijnroute passeert u wijnvelden van gekende en minder gekende Heuvellandse wijndomeinen. De route brengt u niet alleen langs prachtige wijnvelden maar u kan ook volop genieten van mooie vergezichten.


Heuvellandse dorpenroute

Tijdens de Heuvellandse dorpenroute passeert u alle acht dorpspleinen van Heuvelland: De Klijte, Dranouter, Kemmel, Loker, Nieuwkerke, Westouter, Wijtschate en Wulvergem. U rijdt langs liefelijke en mooie wegen van dorp naar dorp.


Poperinge anders bekeken 

De route ‘Poperinge anders bekeken’ is een heel diverse route langs mooie baantjes. U passeert en bezoekt oorlogsherinneringen, musea, volkscafés, hoppevelden, … Niet alleen de stad Poperinge wordt aangedaan, u passeert ook in enkele deelgemeentes van Poperinge.


Oorlogsroute in en rond Ieper

Tijdens de golfkarroute 'Oorlogsroute in en rond Ieper' passeert u langs liefelijke wegen tal van sites, monumenten, begraafplaatsen en landschappen die u herinneren aan de Eerste Wereldoorlog. U rijdt onder de overweldigende Menenpoort, passeert langs het bekende In Flanders Fields Museum maar ook (minder) gekende sites zoals Bayernwald, Hill 60, Hill 62 en Hooge Crater staan op het programma.


Wietroute

De route brengt u naar heel wat filmlocaties van de populaire televisieserie 'Eigen Kweek'. Of u de serie nu gezien hebt of niet, deze route zal u zeker bekoren door de leuke weggetjes, mooie zichten en gezellige stopplaatsen in Heuvelland.


Bierroute

Deze route brengt u langs gezellige baantjes naar heel wat leuke volkscafés en nostalgische plekken in Poperinge en omstreken. U komt in Abele, Krombeke, Watou, West-Vleteren, ... Proef zeker de lokale bieren zoals Sint-Sixtus, Poperings Nunnebier, St-Bernardus, ...

 Info en reservaties

Gsm-nummer: 0477 21 02 45

E-mail: golfkar@roosenhilhoeve.be OF info@golfkarwesthoek.be


Like onze Facebook-pagina: www.facebook.com/golfkarwesthoek en blijf op de hoogte van nieuwtjes!